Plugins og nettbutikkløsninger i henhold til dine krav og spesifikasjoner Sjekk ut våre plugins og alle inkluderte funksjoner.

Våre tjenester

Kundestøtte

Enten det gjelder nettbutikkproblemer eller spørsmål om våre WooCommerce plugins, står vi til din disposisjon 12/7. Besøk vårt forum eller send oss en e-post.

Plugins

Vi utvikler plugins til din WooCommerce baserte nettbutikk, plugins som teknisk dekker alle dine behov enten det gjelder design, administrativt eller per produkt.

Netthandel

Vi bygger nettbutikken din basert på WooCommerce og sammen med temaet til SW-Themes (Porto) får du en e-handelsplattform som enkelt kan tilpasses alle dine behov.

Kun de beste verktøyene

Design

Porto er et responsivt netthandel-design med ekstreme tilpasningsmuligheter samtidig som det er enkelt å administrere. Like suveren til netthandel som porteføljer og blogger.

Utvidelser

I tillegg til våre egenutviklede plugins bruker vi utvidelser fra YITh (Your Inspiration Themes), en av markedets største leverandør av plugins til WooCommerce.

Hastighet og caching

WP Rocket er etter vår mening et av de beste cache plugins på markedet. Oppsettet tar bare 3-4 minutter, support er enestående og nettstedets hastighet blir merkbart bedre.

Du trenger et pålitelig webhotell med uovertruffen support – Etter mange års drift av egen nettbutikk har vi kommet til at serveren der nettbutikken og produktene er lagret, må ha den aller beste kvalitet og support. Vi har testet mange leverandører og har kommet til at LiquidNet Ltd. med sitt ResellersPanel er en av markedets aller beste leverandører av webhotell og tjenester herunder.

ResellersPanel – det enestående, revolusjonerende forhandlerprogrammet, som har blitt et anerkjent navn innenfor dagens webhotell industri, kjent for sitt raske og pålitelige team av kundesupportere, samt teknisk utstyr av kun beste kvalitet. Her får du høy kvalitet webhotell og domene til engros priser.

Noen av våre prosjekter